Achtergrond
Net als ieder mens hebben mensen met een verstandelijke beperking seksuele gevoelens en willen zij deze gevoelens uiten. Begeleiding hierbij kan teleurstellingen en ongewenstheden voorkomen. Toch blijft seksualiteit een onderwerp waar weinig over wordt gesproken waardoor de seksuele wijsheid van mensen met een verstandelijke beperking vaak nog onvoldoende is. Als we dit willen veranderen zullen we open moeten staan voor het spreken over seksualiteit in al zijn facetten.

Doelgroep
Begeleiders, orthopedagogen, psychologen, sociaal werkers en andere professionals die interesse hebben in seksualiteit bij mensen met een licht verstandelijke beperking.

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor kinder- en jeugdpsychologen en orthopedagogen (NIP/NVO) en sociaal professionals (Registerplein). Neem tijdig contact met ons als u accreditatie voor een andere vereniging wenst zodat we uw verzoek in overweging kunnen nemen. Wij voorzien iedere deelnemer van een bewijs van deelname.

Klik hier voor het programma.