In september 2022 start bij de Rinogroep te Utrecht weer een nieuwe cursus ‘seksualiteit bij mensen met autisme’. Deze is inmiddels volgeboekt, maar gelukkig starten ook in januari 2023 en in mei 2023 weer nieuwe cursussen waarvoor je je kunt inschrijven. Het gaat om drie dagdelen. Een autismespectrumstoornis (ASS) kan emotionele en praktische problemen geven in iemands psycho-seksuele ontwikkeling. In deze cursus krijg je zicht op de invloed van autisme op het seksuele leven van mensen en op interventies en oplossingen die je je cliënten kunt bieden. Dat geeft je meer zelfvertrouwen om aan de slag te gaan met vragen en problemen op dit gebied. Via deze link vind je meer informatie; https://www.rinogroep.nl/opleiding/7116/seksualiteit-bij-mensen-met-autisme.html#

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *